Brouwerij Frontaal is een opstartende en inmiddels hard groeiende microbrouwerij in Breda. In 2013 besloot Roel Buckens na een aantal jaar hobbybrouwen een eigen microbrouwerij te beginnen. De brouwlocatie werd gevonden bij STEK, een bedrijfsverzamelterrein voor creatieve ondernemers. Hier is de brouwerij gevestigd in een viertal units met een eigen proeflokaal en growlerstation.

 

De nadruk wordt gelegd op complexe, gelaagde en gebalanceerde bieren. Hierbij wordt zowel het experiment als de traditie opgezocht. Het huidige assortiment bestaat uit een viertal basisbieren; Tankard, Lumberman, Bulldog en Biliard. Naast dit basisassortiment kunnen er veel limited editions op houten vaten en seizoensbieren worden verwacht. Wat dacht je van Marmande Rouge, een Vlaams Rood Bruin op Bordeaux vaten of North, een Imperial Brown Stout om de winter mee door te komen.

 

De slogan van Frontaal is: 'Beer for thought'. Dit is een zinspeling op het bekende Engelse gezegde 'food for thought'. Food for thought betekent: alles dat mentale stimulans voor het denken geeft. Het doel is natuurlijk de bierdrinker te prikkelen en kennis te laten maken met nieuwe smaken en geuren.

BEIJK ONZE ARRANGEMENTEN