Stadbrouwerij de Hemel is gelegen in het centrum van Nijmegen. Het is de oudste speciaalbier brouwerij van Nederland en is gevestigd in een schitterend 19e eeuw pand tussen de Waalkade en de Grote Markt. Het pand dient daarnaast onderdak aan een restaurant en er is een ruimte voor het organiseren van een kookworkshop aanwezig.

 

Naast dat er heerlijke bieren worden gebrouwen in de Stadbrouwerij Nijmegen wordt er ook azijn, mosterd, likeuren, jenever en whisky gemaakt.  De bieren worden uitsluitend in regio Nijmegen verkocht en zijn daardoor een lokaal product. De brouwerij is constant op zoek naar nieuwe smaken en stijlen waarmee zij zichzelf en haar klanten uit kunnen dagen. Dit resulteert in een regelmatig wisselend deel van het assortiment.

 

Rondleidingen en zijn er mogelijk en vanzelfsprekend gevolgd door een proeverij van de bieren om de ervaring compleet te maken.

 

Voor Bezoek de Brouwer is deze locatie de perfecte uitvalsbasis om Nijmegen te ontdekken door middel van diverse activiteiten.

              Locatie heeft een capaciteit tot maximaal 30 personen

 

 

              Alle dagen van de week, uitsluitend op afspraak

 

             Brouwerij De Hemel

             Franseplaats 1,  Nijmegen

 

              Parkeergarage Eiermarkt

              Eiermarkt 20, Nijmegen

 

 

              Nijmegen, Centraal Station